Privat

Mangler du hjælp til at få installeret strøm, sluttet nye lamper til eller er du i gang med den store renovering? Romme EL tilbyder hjælp med alle former for el-installationer i dit private hjem. Vi kører på hele Lolland-Falster med udgangspunkt i vores beliggenhed i Øster Ulslev.

Om det er indendørs belysning eller udendørs, om du skal have lavet nye stikkontakter, eller flyttet de nuværende – så kan vi være behjælpelige. Er du i tvivl om, hvad den bedste og smarteste løsning vil være i dit tilfælde, giver vi altid gode råd og vejledning. Vi rådgiver dig om, hvordan du vælger de produkter, der i sidste ende giver dig mest for pengene.

Landbrug

Vi har mangeårig erfaring med landbrugsinstallationer - både nyinstallation og reparation. Vi har prøvet det meste og er derfor parate til at hjælpe dig videre med dine el-opgaver.

Industri/Erhverv

Vi har bred erfaring med el-opgaver indenfor erhverv/industri, og eftersom vi har hjulpet mange erhvervskunder med alle slags el-relaterede opgaver, kan vi også sagtens klare dine opgaver - uanset størrelsen på opgaven og din virksomhed.